Postavite sliku na ovu poziciju
Tradehome
Agencija za nekretnine

011/4404535
064/1297977
office@tradehome.rs
Knez Mihailova 30 / V, Beograd
Broj poseta : 2037

Broj upisa u registar posrednika : 742


TRADEHOME Nekretnine potencira poslovni koncept, da je transakcija uspešno obavljena samo onda kada su svi učesnici u poslu, tj. kupac, prodavac i posrednik potpuno zadovoljni. Stoga se pridržavamo povelje o poslovanju, koju potpisuju svi trgovci članovi američke privredne komore trgovaca i posrednika, od 1926.godine, a ona glasi : "prema situaciji u kojoj se nalazi moj klijent, a koju ću svim svojim sposobnostima nastojati da ustanovim i razumem, pružiću klijentu uslugu koju bih pružio i sebi da sam u istoj situaciji".

TEHNIČKI PRIJEM

TRADEHOME je u prilici da Vam pruži pravnu i tehničku asistenciju prilikom tehničkog prijema Vašeg objekta, naš tim će Vam pomoći da uštedite vreme i dobijete upotrebnu dozvolu u najkraćem vremenskom roku.

LEGALIZACIJA

TRADEHOME preuzima celokupnu brigu o ozakonjenjenju Vašeg objekta, naš tim će učiniti da procedura bude brza, efikasna i ispravno sprovedena.

BRIGA O VAŠOJ NEKRETNINI

TRADEHOME vam nudi plaćanje svih računa koji se odnose na Vašu nekretninu, periodični obilazak nekretnine (dnevni, nedeljni i mesečni) naplata stanarine, održavanje biljaka, provetravanje, godišnje čišćenje oluka i dimnjaka, kontrola ispravnosti uređaja i nameštaja itd.

PRIBAVLJANJE DOKUMENTACIJE ZA IZGRADNJU

TRADEHOME može da Vam obezbedi brzo i efikasno pribavljanje kompletne dokumentacije neophodne za izgradnju Vašeg objekta.

Agencija za nekretnine TRADEHOME Nekretnine je novo ime na tržištu nekretnina, ali sa kadrom koji poseduje 15ogodišnje iskustvo na poslovima posredovanja u prometu nepokretnosti.


Prilagođavajući svoju viziju poslovanja sa promenama na tržištu nepokretnosti, TRADEHOME Nekretnine su odlučile da podignu svoj sistem organizacije na viši nivo. U skladu sa takvom odlukom inovirane su metode poslovanja.


Pod tim podrazumevamo:


prikupljanje zahteva za prodaju i kupovinu nekretnina

procenu vrednosti svake nekretnine

prezentovanje aktuelnih nekretnina

oglašavanje u raznim medijima: štampanim i digitalnim

ekskluzivnim klijentima nudimo i izradu kataloga sa posebno visokim nivoom prezentovanja nekretnine

razgledanje nepokretnosti na terenu

pronalaženje kupaca i poslovno pregovaranje

advokatsku kontrolu pravne ispravnosti dokumentacije svake nepokretnosti

davanje pravnih saveta i pružanje pravnih usluga

izradu kupoprodajnih ugovora

saradnju sa vodećim bankama na tržištu

Od samog početka, agencija TRADEHOME Nekretnine potencira poslovni koncept, da je transakcija uspešno obavljena samo onda kada su svi učesnici u poslu, tj. kupac, prodavac i posrednik potpuno zadovoljni. Stoga se pridržavamo povelje o poslovanju, koju potpisuju svi trgovci članovi američke privredne komore trgovaca i posrednika, od 1926.godine, a ona glasi : "prema situaciji u kojoj se nalazi moj klijent, a koju ću svim svojim sposobnostima nastojati da ustanovim i razumem, pružiću klijentu uslugu koju bih pružio i sebi da sam u istoj situaciji".


Agencija TRADEHOME Nekretnine prati kompletan proces realizacije kupoprodajnog ugovora, sve do ulaska kupca u posed, što znači da nakon overe konačnog ugovora kod javnog beležnika, agenti TRADEHOME Nekretnina odlaze s klijentima u banku gde se vrši transfer novca, tj.isplata kupoprodajne cene sa računa kupca na račun prodavca.


Imajući u vidu da je prodaja ili kupovina nepokretnosti vrlo kompleksna aktivnost, a želite da izbegnete prisustvo stresa, jedan od najboljih načina za to je izbor prave agencije.


U nadi da ćete agenciji TRADEHOME Nekretnine ukazati Vaše poverenje, sigurni smo da ćemo zavredeti i Vašu dalju preporuku.


S poštovanjem,


Siniša Golijanin

Izvršni direktor


TRADEHOME Nekretnine