Postavite sliku na ovu poziciju
Panorama-Nekretnine
Agencija za nekretnine

011/7572011
060/3572011
panorama@beotel.net
Resavska 86, Beograd
Broj poseta : 6146AGENCIJA ZA POSREDOVANJE U KUPOVINI I PRODAJI NEPOKRETNOSTI.
Preduzeće „Panorama nekretnine” je osnovano  2007.godine, koje se bavi isključivo uslugom  posredovanja  u kupoprodaji nepokretnosti. Osnivači Preduzeća kao i zaposleni su sa višegodišnjim iskustvom(preko deset godina), i u potpunosti su predani poslu kojim se bave.  
 
   Visok stepen  profesionalizma zaposlenih istakli su  firmu na tržištu nekretnina kao veoma sigurnog i pouzdanog partnera svakoj porodici, pojedincu ili preduzeću koji se odluči da prodaje ili kupi nekretninu.
 
   Za proveru dokumentacije i davanje pravnih saveta, zadužen je advokatski tim sa višegodišnjim iskustvom sa kojim Preduzeće ima potpisan Ugovor o saradnji.
 
 
Osnivači Preduzeća  čine sve napore kako bi profesija kojom se bavimo bila priznata na ovim prostorima. Kako je „živa”reč najbolja reklama, stručni saradnici (agenti prodaje) pored znanja koje poseduju, iz dana u dan primenjuju nova saznanja koja stiču na radnim sastancima unutar Preduzeća, koja se održavaju jednom nedeljno, a po potrebi sastancima prisustvuju i advokati, kako bi upoznali saradnike o novinama vezanim za izmene i dopune  postojećih Zakona,  koji su bliski našoj profesiji. Da bismo što kvalitetnije poslovali neophodna je saradnja sa Poslovnim bankama, pa stoga smo ostvarili saradnju sa nekoliko vodećih banaka kojima su prioritet poslovanja - stambeni krediti.