Postavite sliku na ovu poziciju

Ivovic Nekretnine
Preduzece za nekretnine

069/242021
069/242021
tamara_hrvacanin119955@gmail.com
Kotor, Montenegro
Broj poseta : 5951

                    Posebna pogodnost za sve naše klijente

Klijenti koji od nas kupuju nekretninu su oslobođeni plaćanja agencijske provizije.

ZADOVOLJNI KLIJENTI SU NAŠA NAJBOLJA PREPORUKA

                             IVOVIĆ  NEKRETNINE
Mi smo uspešan tim stručnjaka,u posredovanju u prometu nekretnina,koji uspešno posluju na regionalnom tržistu vec godinama unazad.Tokom godina profesionalnog rada,uspešno smo prodali na stotine nekretnina.Servis i saveti su prioritet u našoj kompaniji.Nama je najbitnije da znamo da su naši klijenti zadovoljni našim radom i uslugama jer zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka. Nudimo pažljivo odabrane nekretnine klijentima koji žele nekretninu za stanovanje ali i onima kojima je nekretnina potrebna za investicione svrhe. Naš tim ce biti tu za vas ukoliko želite da iznajmite,kupite ili prodate nekretninu.U našoj ponudi imamo veliki broj atraktivnih nekretnina u svim cenovnim kategorijama. Naša firma nudi kompletan servis usluga od dočeka na aerodromu,prevoza do hotela,organizovanja razgledanja nekretnina,organizovanja razgledanja atraktivnih turističkih destinacija u Crnoj Gori,rentiranja automobila,rentiranja kuća i stanova do potpune pravne podrške.
Kontakt : +382 69/24 20 21 ;+382 67/64 38 38
e-mail : sladja.ivovic@gmail.com


Radimo sve vrste građevinskih radova,od grubih do izgradnje objekata po sistemu "Ključ u ruke " i to po najpovoljnijim uslovima i cenama.Bavimo se uređivanjem enterijera i eksterijera i dajemo korisne savete našim klijentima u vezi opremanja njihovog novog doma.
Između ostalog kod nas možete kupiti ili rentirati automobil po povoljnim uslovima i cenama.Osim automobila u ponudi imamo i motore,jahte,jedrilice i čamce.
Kontaktirajte nas na broj +382 69/24 20 21 ili putem mail-a  sladja.ivovic@gmail.com


Sajt je u fazi izrade.U našoj bazi imamo puno nekretnina koje nisu još postavljene na sajt.Ukoliko imate upit za kupovinu ili prodaju nekretnine,molimo vas da nas kontaktirate preko formi koje su prikazane na sajtu ili da nas direktno kontaktirate putem terefona +382 69/24 20 21 ili +382 67/64 38 38
Hvala na razumevanju,Ivović Nekretnine tim