Postavite sliku na ovu poziciju
Brend Lider nekretnine
Agencija za nekretnine

011/3116019
011/3116019
brendlidernekretnine@gmail.com
Bulevar Mihajla Pupina 10G
Broj poseta : 893

Broj upisa u registar posrednika : 650


Nekretnine Beograd

LIDER je specijalizovano preduzeće za promet nekretninama, jedno od prvih u Beogradu, stručno i tehnički osposobljeno za pružanje usluga povezivanja partnera kod zajedničkih ulaganja, posredovanju pri kupovini ili prodaji nekretnina, kao i u procenama vrednosti nekretnina.

KORAK ISPRED SVIH - 25 GODINA USPEŠNOG POSLOVANJA
 Lider je specijalizovano preduzeće za promet nekretninama, jedno od prvih u Beogradu, stručno i tehnički osposobljeno za pružanje usluga, posredovanja pri kupovini ili prodaju nekretnina, iznamljivanju ili izdavanju, kao i u procenama vrednosti nekretnina. Preduzeće je osnovano 1993. godine u Beogradu. 
Sa stečenim iskustvom, Lider se razvio u preduzeće koje je sa svojim kadrovima stručno i tehnički osposobljeno da obavlja delatnost na celoj teritoriji Beograda. 
U radu su angažovani: menadžeri sa licencom kao organizatori posla i analitičari formiranih baza nekretnina i baza kupaca, agenti sa licencom kao komercijalisti na terenu, sektor podrške kao logistika i služba telemarkentinga, advokati specijalizovani za rad sa nekretninama. sa ciljem da omoguće komitentima da posao kupoprodaje i izdavanja obave 
na NAJBRŽI, NAJKVALITETNIJI i NAJISPLATIVIJI način, a uz potpunu duskreciju i pravnu sigurnost.