Postavite sliku na ovu poziciju
Feniks
Preduzece za nekretnine

011/3618373
011/3066505
062/348610
060/3618373
fenixsistem@gmail.com
Beogradska 8, Beograd
Broj poseta : 8082


FEINVEST kao firma ćerka FENIKS SISTEM-a bavi se investicijama u građevinarstvu kao i izgradnjom objekata najvišeg kvaliteta na atraktivnim lokacijama. Dva kompletno završena i useljena objekta, dva objekta u izgradnji i nekoliko projekata u fazi pripreme predstavljaju najbolju referencu kvaliteta i principa kojih se držimo u našem poslovanju


Kompanija FENIKS SISTEM u svom sastavu ima tri radne jedinice koje se baveprodajom i kupovinom kuća i stanova u Beogradu. Prateći razvoj tržišta i ekspanziju gra?evinarstva u Beogradu u poslednjih nekoliko godina, pored izvo?enja gra?evinskih radova i izgradnje objekata u želji za što kvalitetnijim pristupom ovoj oblasti, formirali smo SEKTOR LOKACIJA, INVESTICIJA I KAPITALNIH OBJEKATA koji se na specijalizovan način bavi pripremom lokacija za individualnu, kolektivnu i industrijsku gradnju. Pored lokacija koje pripremamoza našu kompaniju, pripremamo i lokacije koje nudimo na tržištu lokacija (definisan imovinsko-pravni deo, urbanistički deoitd).

KOLEKTIVNA I INDIVIDUALNA GRADNJA
Lokacije koje pripremamo za individualnu i kolektivnu gradnjunudimo uglavnom na atraktivnim lokacija u Beogradu (ili na lokacijama koje su manje interesantne ali donose veći profit Karaburma, Mirijevo, Cerak, Žarkovo i sl.). Kompanija FENIKS SISTEM u svoje ime definište imovinsko-pravni deo, koji dovodi do optimalnog nivoa (ukoliko ima nedostataka ili spornih tačaka), obavlja sa vlasnicima nepokretnosti i korisnicima parcela komercijalne pregovore i postiže dogovor vezano za procenat davanja prema istim, pribavljaneophodnu urbanističku dokumentaciju (uvid u urbanistički plan, akt o urbanističkim uslovima itd.) i tako definisanu lokaciju nudi tržištu.
FENIKS SISTEM – SEKTOR ZA INVESTICIJE za poznate klijente potražuje kuće i placeve na lokacijama na kojima je dozvoljena gradnja stambenih, poslovnih ili industrijskih objekata. Veliki broj završenih poslova kao i zadovoljstvo naših klijenata najveća je garancija uspešnosti koju ovaj sektor ostvaruje u poslednjih nekoliko godina. Iskoristite mogućnost da vašu staru kuću zamenite za pravu vrednost u vidu novca ili kvadrata u novom objektu, zidanom po najsavremenijim standardima i na taj način poboljšate kvalitet sopstvenog života.
 
Ako ste vlasnik lokacije za gradnju možete dobiti:
a. Stan u novoj zgradi na istoj lokaciji čime ćete poboljšati uslove stanovanja obzirom da dobijate novu nepokretnost visokih standarda gradnje, garažu, cerntralno grejanje i sl., u roku od 15 - 18 meseci, uz mogućnost projektovanja vlastitog stana prema posebnim zahtevima, a sve to uz punu pravnu i finansijsku sigurnost.
b. Novac kojim možete rešiti sva planirana životna pitanja ili kupiti nepokretnost na drugoj lokaciji.
c. Mogućnost kombinovanja: stan na Vašoj ili drugim lokacijama plus novac do visine vrednosti koju dajete
 
U svakom slučaju javite se da se upoznamo i razgovaramo o vašim željama, mogućnostima i potrebama. Naš stručni tim je spreman da vam, bez ikakve nadoknade, pomogne u konsultacijama bez obzira da li ste se već odlučili na takav korak ili još uvek razmišljate o tome. Pomoći ćemo vam da donesete najbolju odluku vezano za vašu nepokretnost uvažavajući veliku emotivnu vrednost koju ista ima za vas. Posebno smo zainteresovani za dogovor sa vlasnicima starih kuća na lokacijama na kojima je dozvoljena gradnja na opštinama: Vračar, Voždovac, Zvezdara, Palilula i Savski Venac.
 
DOZVOLITE NAM DA VAM POMOGNEMO DA VAŠU STARU KUĆU PRETVORITE U NOVU VREDNOST