Postavite sliku na ovu poziciju
ARUS -45
Agencija za nekretnine

011/7182422
011/7176802
arus45@open.telekom.rs
227 Jurija Gagarina, Beograd
Broj poseta : 36706

Broj upisa u registar posrednika : 123


Kupovina ili prodaja nepokretnosti je sama po sebi stresna životna situacija, a jedno od najboljih rešenja za smanjenje prisustva stresa prilikom kupoprodaje, je izbor prave agencije. 
Agencija za nekretnine "ARUS-45 "je mala agencija sa dugogodišnjim iskustvom i tradicijom koja je svoje poslovanje usmerila ka posredovanju u kupoprodaji i iznajmljivanju različitih vrsta nepokretnosti na teritoriji Grada Beograda. 
Princip našeg rada se zasniva na realizaciji kompletnog posla kupoprodaje nekretnina od procene kvaliteta i tržišne vrednosti nepokretnosti do preporuka oko pripreme nekretnine za prodaju, oglašavanja nepokretnosti kao i potražnji adekvatne nekretnine po nalogu kupca. 
Naši agenti, sa visokim moralnim i profesionalnim principima, su spremni da u svakom trenutku izađu u susret i kvalitetno odgovore na zahteve naših klijenata. 

U zavisnosti od Vaših želja i potreba, možemo da Vam ponudimo kompletne usluge pri kupoprodaji ili zakupu različitih vrsta nepokretnosti :
stanova
kuća
poslovnog prostora
lokala
magacina
hala
ugostiteljskih objekata
objekata za proslave
gradjevinskog zemljista
poljoprivrednog zemljista
 
Takođe pružamo usluge procene tržišne vrednosti nepokretnosti, kao i usluge konsaltinga iz domena tržišta nepokretnosti, imovinskog prava i zakonske regulative, za sva pravna i fizička lica. Ove usluge su besplatne za sve naše klijente. Agencija Vam nudi i kompletne usluge zaključno sa uknjižbom vaše nepokretnosti. 
Agencija kao iskusna i poštovana firma iz sveta nekretnina je članica grupacije posrednika u prometu nepokretnosti pri Privrednoj komori Srbije. 
Naša raznovrsna ponuda nekretnina, sigurno sadrži ono što Vam odgovara! Kontaktirajte nas, mi ćemo izvršiti proveru dokumentacije, i stručno propratiti proces kupoprodaje od samog početka odabira nepokretnosti na terenu , preko sastavljanja ugovora i zaključno sa upisom nekretnine u katastar nepokretnosti. 
Na Vama je da nam pružite šansu, a na nama da opravdamo Vaša ocekivanja! 


BATAJNICA–Ul. SUNCOKRETA

NOVOGRADNJA

Odmah useljivi,   uknjiženi stanovi sa parking mestom

Odlična gradnja,  sendvič zid, pikovana fasada, španska keramika

Stanovi  struktura 1,0-2,5 , od 35 do 51 kvm

Mogućnost kupovine garaže po ceni od 5000eur

Cena 800 e/kvm
Upisani u registar posrednika pod brojem 123


       POTREBNI AGENTI SA ISKUSTVOM I POLOŽENIM STRUČNIM ISPITOM